Chili SIN carne soijarouheesta
4-6 henkilölle
Valmistusaika n. 15 min
AINEKSET
2 dl Soyappétit Soijarouhetta
1-2 prk tomaattimurskaa
1 prk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1 sipuli hienonnettuna
2 valkosipulia hienonnettuna
1 tl tacomaustetta, ripaus mustapippuria, 1 tl oreganoa
1-2 rkl soijakastiketta
1 kasvisliemikuutio
tilkka oliiviöljyä
(vettä)
(suolaa)
OHJE
Kuumenna paistinpannu/kasari ja lisää oliiviöljy. Lisää hienonnetut sipuli ja valkosipulit.Anna sipuleiden paistua hetken kuultaviksi mutta älä polta niitä äläkä ruskista. Lisää tomaattimurska, soijakastike, kasvisliemikuutio ja soijarouhe.Jos et ole liottanut rouhetta niin lisää joukkoon myös n.1,75-2 dl vettä. Keitä n. 10 min. Vettä voi lisätä tai vähentää oman mielen mukaan jos haluaa notkeampaa tai sakeampaa kastiketta.
Mausta tacomausteella oman maun ja tulisuuden mukaan. Lisää lopuksi kuivattua oreganoa,mustapippuria rouheena/jauheena, purkillinen valkoisia papuja tomaattikastikkeessa. Kuumenna mutta älä keitä. Maista ja lisää mausteita, jos tarvitsee. Jos haluat tulisempaa lisää tabascoa tai chilikastiketta. Lisäkkeeksi sopii riisi.