Tomaatti-soijarouhekastike

Ainekset

100 g Soyappétit Tummaa Soijarouhetta
5  sipulia
4 valkosipulin kynttä
1/2 Omena
350 g chili-tomaattimurskaa
3 rkl valkosipuli tuorejuustoa
kurkumaa
mustapippuria
puhdistamatonta merisuolaa
kookosöljyä paistamiseen

Ohje

Mittaa 300 ml vettä kulhoon ja laita tumma soijarouhe turpoamaan.
Kuullota sipulit ja valkosipuli kookosöljyssä, lisää hetken kuluttua joukkoon pilkottu omena.
Lisää joukkoon turvonneet soijarouheet ja kaada päälle tomaattimurska.
Sekoita kastikkeeseen tuorejuusto ja mausteet.
Anna muhia hetki liedellä.

Tarjoile kastike kauran tai pastan kanssa. Muista laittaa kaura kypsymään hyvissä ajoin, jotta voit nautti sen kuuman kastikkeen kera. Viimeistele annos tuoreella salaatilla ja nappaa muutama basilikan lehti koristeeksi.

HETKIÄ