Soijahiutaleilla paneroitu selleripihvi

Ainekset

6 pihviä

1 juuriselleri
vettä, suolaa

Panerointi
1 dl kasvirasvakermaa

tai

1 kananmuna
2 dl Soyappètit Soijahiutaleita rouhittuna
suolaa, rouhittua valkopippuria, minttua

Paistamiseen
öljyä

Ohje

Leikkaa kuorittu juuriselleri noin puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi. Keitä viipaleita suolalla maustetussa vedessä 3–5 minuuttia.  Nosta viipaleet talouspaperin päälle valumaan. Kaada kasvirasvakerma syvälle lautaselle (tai riko kananmuna  lautaselle ja vispaa rakenne rikki). Sekoita toisella lautasella soijahiutalerouhe ja mausteet. Kuumenna öljy pannussa, kastele pihvit yksi kerrallaan kermaan tai munaan ja pyöräytä soijahiutalerouheessa. Paista pihveihin kullankeltainen rapea pinta. Syö bataattimuusin ja salaatin kanssa.

Muita reseptejä tästä tuotteesta: