Soija-salaattitacot

Ainekset

(2 annosta)

4 dl Soyappétit Soijahiutaleita
0,25 dl soijakastiketta
1 dl vettä
1 tl nestesavua
1 sipuli
1 punainen paprika
1 rkl rypsiöljyä
1 tl juustokuminaa
1 tl savupaprikajauhetta
chilijauhetta maun mukaan
1 dl maissia
chiliä maun mukaan
salaatinlehtiä (esim. metropolitan- tai keräsalaattia)

Ohje

Yhdistä soijakastike, vesi, ja nestesavu. Sekoita soijahiutaleet joukkoon ja anna nesteen imeytyä.

Silppua sipuli ja kuutioi paprika.

Kuumenna paistinpannun pohjalla öljy. Lisää mausteet ja kuullota, kunnes mausteinen tuoksu alkaa irrota. Lisää pannulle sipulikuutiot ja kuullota pari minuuttia.

Lisää soijahiutaleet ja jatka paistamista keskilämmöllä muutaman minuutin ajan. Lisää pannulle vielä paprikapalat ja paista, kunnes ne ovat hiukan pehmenneet. Lisää lopuksi maissi ja kuumenna. Tarkista suolan määrä.

Anna jäähtyä hetken ja lusikoi seos salaatinlehtien päälle.

Tuore, silputtu korianteri on mainio lisä tähän reseptiin. Lisää se hiukan jäähtyneen soija-vihannesseoksen joukkoon tai valmiiden tacojen päälle.

CHOCOCHILI