Kääretorttu

Ainekset

20 viipaletta

4 kanamunaa
2 dl sokeria
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
¾  dl Soyappétit Soijajauhoa

Täyte
300 g hilloa

Koristelu
1 dl kuohukermaa
1 rkl Hermesetas Stevia makeutusjauhetta
marjoja, yrtinlehtiä
Soyappétit Soijahiutaleita

Ohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Leivinpaperoi uunipelti ja voitele se.
2. Vaahdota huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
3. Siivilöi perunajauhot joihin leivinjauhe on sekoitettu munavaahtoon.
4. Siivilöi soijajauhot kakkutaikinaan viimeisenä. Sekoita sileäksi.
5. Kaada taikina pellille ja paista uunissa noin 7 minuuttia.
6. Levitä leivinpaperi työpöydälle ja sokeroi se.
7. Kumoa kypsä torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle. Jäähdytä hetki.
8. Levitä hillo kevein vedoin torttulevylle ja rullaa levy tiiviiksi rullaksi. Anna jäähtyä.
9. Vaahdota Hermesetaksella maustettu kerma ja pursota se tortun pinnalle. Koristele marjoilla, yrtinlehdillä (esim. minttu, sitruunamelissa, kanelibasilika) ja soijahiutaleilla.
10. Siirrä kääretorttu tarjoiluvadille, tarjoa hyvän kahvin, teen tai mehun kanssa.